Snabblån utan UC

LångivareHögsta LånebeloppÅterbetalningstidBetygLäs recension
25000 kr24 månaderLäs
Everyday+ Krediter15000 kr12 månaderLäs
Vivus SMSlån6000 kr30 dagarLäs
12000 kr30 - 90 dagarLäs
15000 kr30 dagarLäs

Snabblån – Ett sätt att hantera en finansiell kris, en oplanerad räkning eller för att du bara behöver låna lite extra pengar. Ett snabbt lån går fort, det är enkelt att ansöka om och du får din kredit snabbt och smidigt insatt på ditt konto. Här hittar du nya snabblån utan uc

Har snabblånen någon framtid?

Ja, snabblån har definitivt en framtid, de kommer säkert att ändra karraktär över tid, men det kommer inte att försvinna från marknaden, de är alldeles för intressanta för att försvinna som en produkt inom blancolån.

Vad kostar ett snabblån

Kostnaden är baserad på det lånade beloppet, om du tar ett lån på 5000 kronor med en återbetalningstid på 30 dagar så kostar det dig runt 700 kronor utöver amorteringen av själva krediten. Totalt skall du alltså betala tillbaka 5700 kronor om du lånar 5000 kronor.

Låna INTE pengar från flera långivare samtidigt!

Det är bättre att betala av ett lån åt gången, det kan också vara smart att hålla sig till en långivare eftersom de med tiden komemr med bra erbjudanden till lojala kunder. Det kan handla om allt från lägre ränta till möjlighet att delta i olika tävlingar och liknande. Allt för att du skall låna mer pengar av dem. Om du planerar att låna pengar så kan du lika gärna ha en strategi där du är kund hos max 3 långivare så kommer du ju att få ta del av de flesta intressanta erbjudanden. Här nedan hittar du 3 långivare som är stora och etablerade, de jobbar både med individuella kampanjer (t.ex. mail till gamla kunder) och stora TV-kampanjer (vilket säger dig att de har mycket resurser).