Home > Risicum

Risicum

Små snabba lån från Risicum

Fördelar

Ta lån utan kreditupplysning från Upplysningscentralen
Låna vid 18 års ålder
Låna upp till 12 000 kronor
Låna räntefritt första gången

Nackdelar

Endast ett lån åt gången
Inga lån vid betalningsanmärkningar
Ingen kundsupport på söndagar
Återbetalningstid på högst 90 dagar

Om du är i behov av ett mindre lån kan du vända dig till Risicum som är en seriös långivare som funnits på den svenska marknaden sedan 2008. Företaget är ett dotterbolag till det stora företaget DFC Global Corp, vilket är ett amerikanskt aktiebolag. Detta stora bolag har sin verksamhet både i Nordamerika och här i Europa. En av de stora fördelarna med att ta ett lån hos Risicum är deras låga lånekostnader. Ett annat stort plus med Risicum är att de inte har någon koppling till UC (Upplysningscentralen). Detta gör att ditt snabblån hos Risicum ofta har mindre eller ingen alls påverkan på andra eventuella låneavtal hos din bank. Att ansöka om lån hos Risicum är inte svårt och det tar heller inte lång tid. Kraven som ställs är inte svåra att uppfylla och när du väl registrerat dig kan du låna de pengar du behöver. Beroende på vilken bank du har, kan du få in dina pengar redan samma dag och till och med under helger. Om du inte har tagit något lån tidigare kanske du känner dig osäker på hur du ska gå till väga, men hos Risicum får du professionell hjälp. Deras hemsida är väldigt användarvänlig och tydlig med vad som gäller och du kommer snabbt förstå hur allt fungerar.

Lånealternativ hos Risicum

Risicum har några enkla krav du behöver uppfylla för att få ta ett lån. Du behöver vara minst 18 år gammal, vara folkbokförd i Sverige och ha en årsinkomst på minst 24 000 kronor. Du får heller inte ha några betalningsanmärkningar hos Kronofogden. Om du uppfyller dessa krav kan du snabbt och smidigt ansöka om ett lån. Hos Risicum finns det många lånealternativ: snabblån, räntefria lån och sms-lån. Snabblån innebär att du kan ansöka om max 12 000 kronor och betala av lånet inom 30 till 90 dagar. Du väljer då själv hur lång avbetalningstid du vill ha. Sms-lånet är ett annat alternativ där du kan låna från 500 kronor till 10 000 kronor. Du kan också då själv välja på en avbetalningstid mellan 30 till 90 dagar. Räntefria sms-lån är ett lån som du kan få första gången du lånar hos Risicum. Lånet kan vara upp till 4 000 kronor och med en avbetalningstid på upp till en månad.

Ditt låneavtal hos Risicum

När du ska ansöka om ett lån behöver du endast fylla i den summa du vill låna, avbetalningstid, personnummer, e-postadress, mobilnummer och ditt kontonummer. När du går vidare med din låneansökning får du se hur mycket ränta du kommer att behöva betala utifrån hur lånet ser ut. Om du gör din lånansökan under Risicums öppettider, får du svar om du beviljats lånet inom ett par minuter. Är Nordea eller Handelsbanken din bank och din ansökan är inskickad innan 13:00 och beviljad, får du pengarna samma dag. Har du däremot en annan bank kan det dröja till nästkommande vardag. Mer information hittar du hos Risicum, där kan du även få hjälp av kundsupporten om du skulle ha några eventuella frågor. Deras support är tillgänglig via en livechatt, telefonen och mejl.