Om oss på Quickbank

LångivareHögsta LånebeloppÅterbetalningstidBetygLäs recension
25000 kr24 månaderLäs
Everyday+ Krediter15000 kr12 månaderLäs
Vivus SMSlån6000 kr30 dagarLäs
12000 kr30 - 90 dagarLäs
15000 kr30 dagarLäs

Quickbank är en sajt där vi samlar alla de bästa kreditgivarna för mikrolån eller smslån för privatpersoner. Vi lånar själva inte ut pengar utan förmedlar uppdaterade erbjudanden från aktörer som erbjuder den här typen av mindre krediter som smslån är. Har du frågor eller funderingar om oss eller om någon av våra partners så kan du enkelt komma i kontakt med oss här på hemsidan.

På den svenska marknaden så finns det i dagsläget ett mycket stort antal kreditgivare för den som behöver låna pengar snabbt och under en kortare period. Dessvärre finns det också en del oseriösa aktörer på marknaden, och för den som letar på egen hand kan det därför vara svårt att hitta rätt. Därför har vi på Quickbank samlat de mest seriösa företagen på en sida, vilket innebär att du här hittar erbjudanden om lån endast från företag med sjyssta villkor för dig som låntagare. Om du letar efter att snabbt täppa till ett hål i din vardagsekonomi eller om du måste ha en ny laptop innan nästa lön trillar in på kontot, så bör du kolla på smslån här hos oss på Quickbank först av allt.

Smslån är ofta en smidig lösning på en tillfällig ekonomisk svacka, förutsatt att du som lånar själv vet att du kommer att kunna lösa krediten inom avtalad tid. Quickbank är en ganska ny tjänst på den svenska marknaden, men de flesta av våra partners har många års erfarenhet av att hjälpa till när hushållsekonomin inte riktigt går ihop för det som man behöver eller vill ha. Smslån har genom sin bekvämlighet och korta handläggningstid under de senaste åren blivit alltmer populärt, och det är ingen vild gissning att de är här för att stanna. På Quickbank vill vi vara en del av framtidens lånemarknad genom att hjälpa våra kunder att hitta rätt lån med sjyssta villkor från etablerade och erkända lånegivare.