Home > Monetti

Monetti

Fördelar

Du kan ta ett stort lån på 20 000 kronor
Du behöver endast vara 18 år för att ta ett lån
Lång återbetalningstid
Du kan delbetala ditt lån

Nackdelar

Du får inte låna med betalningsanmärkningar
Hög ränta på små lån
Inte kundtjänst alla timmar på dygnet
Du kan inte förlänga ditt lån

Om du inte tidigare har tagit lån kan det verka lite krångligt och komplicerat. För att du på ett så smidigt sätt som möjligt ska kunna ta ett lån finns det dock många bra alternativ på långivare. Monetti som är ett välkänt företag startade år 2006. Deras vision var då och är fortfarande att kunna erbjuda människor finansiella tjänster mitt i vardagen. Monetti är ett seriöst företag som gjort det enkelt för alla svenska medborgare att låna pengar. Det är inga höga krav som ställs för att du ska få ta ett lån hos Monetti och dessutom är själva proceduren väldigt enkel. Hos Monetti kan du låna allt från 1 000 kronor till hela 20 000 kronor. Räntan är dessutom relativt låg och kan variera beroende på hur stort ditt lån är. Eftersom alla människors ekonomi ser olika ut och just din ekonomiska situation är unik, erbjuder Monetti många bra alternativ för avbetalningar. Du kan betala dina lån både under en månads tid, men även sträcka ut avbetalningarna över ett helt år. Eftersom Monettis hemsida är väldigt lättnavigerad, kan du där smidigt hitta all information om räntan och alternativen. En unik funktion som du hittar hos Monetti, är deras kostnadsuträknare. Genom att fylla i det lånebelopp du vill ta, räknar kostnadsuträknaren ut hur mycket du behöver betala tillbaka per månad. Med hjälp av uträknaren kan du även se hur stor den effektiva räntan blir samt den nominella räntan.

Vad behövs för att jag ska få låna hos Monetti?

Det som är nödvändigt för att du ska få ta ett lån hos Monetti är att du ska ha fyllt 18 år, du ska ha en taxerad inkomst och dessutom ska du vara folkbokförd i Sverige. För att göra en ansökan om lån kan du smidigt använda dig av ditt BankID eller din e-legitimation. BankID eller e-legitimation behövs för att du ska kunna identifiera dig när du ansöker. Om du saknar både BankID och e-legitimation kan du Monetti istället ringa upp dig för att på så sätt identifiera dig. Eftersom du inte får ha några betalningsanmärkningar när du ansöker om lån hos Monetti, kommer en kreditupplysning att göras. Om du beviljas lånet kommer du att få in pengarna på kontot samma dag, förutsatt att du har Nordea. Andra banker kan få in pengarna någon dag senare.

Varför ska jag välja Monetti?

Ibland uppstår situationer i livet som ställer till det i ekonomin. Vissa saker kan man inte förutse, exempelvis ett akut tandläkarbesök, en olycka eller kanske problem med bostaden. Eftersom alla inte behöver ta stora lån på flera hundratusen kronor, utan bara behöver lite hjälp på traven innan lönen rullar in, erbjuder Monetti mindre lån. Du kan smidigt låna några tusenlappar och ändå få många månader på dig att betala tillbaka. Monetti är tydliga med sina krav och vad de kan erbjuda dig som kund. Du kommer inte att stöta på några oväntade eller dolda kostnader hos detta etablerade företag. Monetti är ett tryggt val för dig som behöver ett lån med mycket flexibilitet.