Home > Meddelandelan

Meddelandelån

SMSlån från Meddelande lån

Fördelar

Snabba lån – få in pengarna samma dag
Ta lån utan kreditupplysning från UC
Låna pengar direkt från mobilen
Utbetalning av lån alla dagar i veckan

Nackdelar

Kortare återbetalningstid
Högre räntor för små lån
Du kan inte låna mycket pengar åt gången
Du måste vara över 20 år för att låna

Oförutsägbara problem kan du inte förbereda dig inför, och vad kan du egentligen göra om det krisar i ekonomin? Att inte ha råd med viktiga saker som vård, mat eller bostad är såklart fruktansvärt. Det är jobbigt mentalt att känna sig stressad över ekonomin. Men om du råkat hamna i en ekonomisk kris behöver det inte vara en undergång, för det finns hjälp att få. Genom att ta ett lån hos Meddelandelån kan du snabbt lösa ekonomiska problem och få mer tid på dig att hantera din ekonomiska situation. Beroende på hur stort belopp du behöver låna och hur snabbt du behöver pengarna, finns det olika långivare att ta hjälp av. Meddelandelån är en seriös långivare som funnits sedan 2006 och idag är företaget ett av de populäraste för just sms-lån. Meddelandelån förstår att deras kunder är i behov av pengar snabbt och gör därför överföringar både på vardagar och helger. En annan stor fördel med Meddelandelån är att de inte använder sig av UC (Upplysningscentralen). Eftersom de inte är kopplade till UC kan du låna pengar både tryggt och diskret. Dock gör de alltid en egen kreditupplysning.

Vem får låna pengar hos Meddelandelån

Att låna pengar hos Meddelandelån är bra för dig som kanske behöver lite extrapengar i slutet av månaden innan lönen eller bidraget kommit in. Du kan ansöka direkt med mobilen och få in pengarna redan samma dag. Men vad är egentligen kraven för att få låna pengar hos Meddelandelån? Till att börja med behöver du vara minst fyllda 20 år. Du ska också ha ett svenskt personnummer samt mobilnummer. Du får inte ha några skulder hos Kronofogden och inte heller några lån hos Meddelandelån som du inte återbetalat. Du ska inte heller ha några övriga betalningsanmärkningar för att bli beviljad ett lån. Om du uppfyller dessa krav som Meddelandelån ställer kan du ansöka om valfritt lån. Beroende på hur mycket pengar du behöver låna varierar även räntan. Du kan ta ett lån från 500 kronor till 10 000 kronor. Du kan sedan själv välja hur lång återbetalningstid du behöver. Räntan höjs en aning om du väljer att ha längre återbetalningstid.

Ditt låneavtal hos Meddelandelån

Om du funderar på att ta ett lån hos Meddelandelån är det första steget att registrera dig på deras hemsida. Om du sedan efter att ansökningen är ifylld och skickad har beviljats ett lån kommer du inom några få minuter få upp ett meddelande på skärmen där det står att lånet godkänts. För lån med återbetalning inom 15-30 dagar kommer du sedan att få en faktura från Meddelandelån. Om du har stället väljer att ha en längre avbetalningsperiod får du fler fakturor. När du ska betala av dina lån använder du dig av OCR-numret (detta finns med på dina fakturor). Läs gärna mer hos Meddelandelån för att lära dig mer just dina lånevilkor. Om du har några funderingar om lånen, återbetalningen eller något annat, kan du dessutom höra av dig till Meddelandelåns kundsupport. Supporten är öppen måndag till lördag 07:00 – 22:00 och söndagar 12:00-16:00.