Home > Klicklan

KlickLån

Fördelar

Möjlighet till avbetalningstid upp till 6 år
Det krävs ingen säkerhet för lånet
Låg individuell ränta
Låneansökan online

Nackdelar

Du måste ha fyllt 21 år
Du får inte låna med betalningsanmärkningar
Du måste genomgå en kreditprövning

Du måste ha en viss minimiinkomst

Vill du slippa oroa dig över att inte ha kapitalet du behöver, när du behöver det? KlickLån är ett företag som vet att krångel bara är onödigt och stjäl din tid från viktigare saker. Därför får du möjligheten att enkelt låna pengar online. För KlickLån är det a och o att du som kund har det så bra som möjligt. Därför erbjuder de endast lån där inte du riskerar att hamna i en ekonomiskt instabil situation. De vill att du ska få ett lån som passar just din privatekonomi, vardag och livssituation. Detta är möjligt med deras ränta som både är låg och individuellt anpassad. För att lånet ska bli ännu mer skräddarsytt efter dina behov kan du välja avbetalningstider mellan 12 till 72 månader. Detta innebär att du kan få hela sex år på dig att fördela avbetalningarna som det passar dig bäst. På KlickLån behöver du inte heller ange långa och detaljerade förklaringar till vad pengarna ska användas till. De litar på ditt omdöme och finns där för att lösa dina problem på ett så smidigt sätt som möjligt.

Vad behövs för att få ta ett lån hos KlickLån?

KlickLån vet att bankers långa kredittider beror på högt uppställda krav. Därför har de inte några direkta krav på dig som låntagare. Istället har de satt upp några enkla kriterier som du ska uppfylla för att få ditt lån beviljat. På KlickLån ska du som låntagare ha en viss minimiinkomst per år. Dessutom ska du vara 21 år gammal och inte ha någon registrerad betalningsanmärkning. Detta kontrolleras via en enkel kreditprövning innan din ansökan om att bli låntagare kan godkännas. Mycket mer än så begär de inte från ditt håll! Allt du behöver göra är att registrera dig och skicka iväg en låneansökan på deras hemsida. Sedan är du bara några klick ifrån ett beviljat lån och pengarna du behöver, oavsett vad du ska använda de till. Allt sker via den enkla ansökningsprocessen online och svaret kommer ofta direkt. KlickLån vet att din tid är värdefull. Därför erbjuder de dig möjligheten att underteckna ditt godkännande av lånevillkoren online. Med en e-signatur blir det både smidigt, effektivt och säkert!

Hur stora lån kan du få hos KlickLån?

Dina önskemål är viktiga för KlickLån, därför har de flera alternativ när det gäller lånesummor. På så sätt kan du hitta något som passar just dig och din livsstil. På KlickLån kan du låna alltifrån 5 000 till 40 000 kronor. Avbetalningstiden varierar från ett till sex år beroende på vilket belopp du som kund önskar betala av i månaden. Räntan bestäms individuellt och du kan alltid lita på att den hålls så låg som möjligt. KlickLån ger dig även möjligheten att återbetala lånesumman utan föregående varsel, både helt och delvis. På så sätt kan du bli av med lånet om du skulle komma över lite extra pengar en månad. Så passa på av att låna av KlickLån då de bryr sig om dig som kund och vill underlätta för dig i vardagen.