Home > Frogtail

Frogtail

FrogTailStor

Fördelar

Få pengarna snabbt
Låna upp till 25 000 kronor
Personlig ränta efter din inkomst
Det är enkelt att ansöka om ett lån

Nackdelar

Du måste vara över 18 år
Du måste vara folkbokförd i Sverige
Du ska ha en taxerad inkomst
Du ska inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden

Allt har sina toppar och dalar. Likaså kan privatekonomin ha sina upp- och nedgångar. Frogtail kan hjälpa dig att jämna ut dessa. Genom ett lån hos Frogtail kan du finansiera oförutsedda utgifter. Det kan vara allt från en husreparation till en trasig bil. Dessutom får du möjligheten att göra speciella inköp som du längtat efter, vad sägs om en solsemester för att ta igen krafterna? Ibland räcker helt enkelt inte sparpengarna och det kan behövas ett litet tillskott. Genom ett snabblån på Frogtail får du möjligheten att stabilisera din privatekonomi och uppfylla dina önskemål. Snabblånen är förmånliga och kommer utan höga krav. Det ligger inte i företagets intresse att veta vad pengarna går till, utan litar på ditt omdöme. Frogtail kan hjälpa dig på flera olika sätt, du kan till exempel använda deras snabblån för att betala en handpenning. Du kan också samla dina smålån och krediter i ett större lån med bättre villkor. Låneprocessen är enkel och smidig och du kan alltid lita på deras goda service.

Vad behövs för att få ta ett lån hos Frogtail?

Frogtail är ett seriöst företag. De är bland annat licensierade som finans- och kreditbolag med tillsyn av den svenska Finansinspektionen. Därför kan du via Frogtail ta ett säkert lån snabbt. De har förståelse för att kapitalbehov ofta uppstår utan förvarning, därför prioriterar de en enkel och snabb process gällande alla sina lån. Du har flera olika valmöjligheter i ansökningsprocessen. Du kan antingen använda datorn eller ansöka via SMS och över telefon. Därför är egentligen en internetuppkoppling eller ett telefonabonnemang det enda som behövs för din ansökan! För att bli beviljad lånet måste du vara över 18 år. Dessutom behöver du ha en taxerad inkomst. Detta beror på att lånen endast ska användas som ett kapitaltillskott. Du som låntagare ska även vara folkbokförd i Sverige. Som hos många andra finans- och kreditbolag kräver Frogtail att du saknar ett skuldsaldo hos Kronofogden. Detta för att säkra återbetalning av lånet och för att du som kund ska slippa åka på dyra dröjsmålsräntor och avgifter.

Hur stora lån ger Frogtail?

Hos Frogtail får du som har en regelbunden inkomst möjligheten att låna en stor summa pengar. Summan kan variera från 1 000 till hela 25 000 kronor. Då du skickat in din ansökan så granskas den av företaget. Sedan skickas ett förslag på en betalningsplan samt en räntenivå. Företaget jobbar med personlig ränta. Detta innebär att räntesatsen bestäms utifrån din privatekonomi och inte stela räntetabeller. Om du godkänner de uppställda kriterierna så förs summan direkt över till ditt bankkonto. Tiderna kan variera beroende på vilken bank du har men pengarna överförs inom kort då Frogtail vet att du behöver pengarna när du ansöker om dem. Ofta kan du få beloppet samma dag eller nästkommande dag. Frogtail bryr sig om dig som låntagare. Därför prioriterar de att ha rak och öppen information som inte är missledande. De visar alltid priset i svenska kronor och den effektiva räntan. Frogtail erbjuder dig helt enkelt ett tryggt och säkert lån och en lätt låneprocess.