Home > Everydayplus

Everydayplus

Kreditlån från EveryDay plus

Fördelar

Man kan ta ut mer pengar via ett sms
Lång återbetalningstid
Låg ränta
Inte kopplade till Upplysningscentralen

Nackdelar

Erbjuder inte stora lån
Inte kundtjänst dygnet runt
Måste vara över 20 år för att ta lån
Ej lån för personer med betalningsanmärkningar

För dig som behöver ta ett lån för att få ordning på ekonomin, är Everydayplus ett bra alternativ. Långivaren har sitt säte i Finland och är ganska ny på den svenska marknaden. Företaget startade sin verksamhet 2005 och har sedan dess hjälpt hundratusentals nöjda kunder. Everydayplus är perfekt för dig som behöver låna en mindre summa pengar snabbt. Företaget är flexibelt och funktionellt eftersom du kan ta ut mer krediter direkt på mobilen. Om du har hamnat i en ekonomisk knipa kan du vända dig till Everydayplus. På deras hemsida kan du smidigt och enkelt låna pengar, allt från några hundralappar upp till flera tusen kronor. En av de stora fördelarna med att låna pengar hos just Everydayplus är att de inte är kopplade till Upplysningscentralen. UC är det företag som vanligtvis utför kreditupplysningar för banker och andra långivare. Eftersom Everydayplus inte är kopplade till UC görs ingen kreditupplysning av dem, vilket i sin tur gör att ansökningsprocessen oftast blir snabbare.

Hur ansöker jag om lån hos Everydayplus?

För att kunna ansöka om lån hos Everydayplus finns det vissa krav du måste uppfylla. För att göra det börjar du med att fylla i ett ansökningsformulär, detta är varken svårt eller tidskrävande. När deras egen kreditupplysning har gjorts kommer du få ett besked. Detta brukar inte ta längre tid än 15 minuter. När du väl har beviljats ett lån finns pengarna direkt hos Everydayplus. Eftersom du via ansökningen även har registrerat ett konto hos dem, kan du om lånet beviljas smidigt få tillgång till pengarna genom att antingen ta ut dem via sms eller via deras hemsida. Denna unika funktion gör att du alltid har tillgång till pengarna när du väl behöver dem. Hos Everydayplus kan du låna allt från 200 kronor till 15 000 kronor och själva återbetalningen fungerar annorlunda än hos vanliga långivare. Vanligtvis behöver du betala tillbaka ditt lån inom en viss tidsgräns, men hos Everydayplus kan du vara mer flexibel. När du lånar pengar hos Everydayplus kan du delbetala dina lån istället för att vara tvungen att betala tillbaka allt på en gång.

Så fungerar det hos Everydayplus

När du lånar hos Everydayplus slipper du fasta månads- och årsavgifter och du behöver endast betala för de pengar du faktiskt nyttjar. Du kan exempelvis ta ett lån på 5 000 kronor och sedan kanske du märker att du bara använde 2 000 kronor. Du behöver då inte betala ränta för de resterande 3 000 kronorna. Det är just detta som gör Everydayplus till ett väldigt unikt låneföretag. Under de första tio dagarna som du har ditt lån är räntan 15 %, och efter dessa dagar har du en räntefri period på tre månader och du betalar sedan endast 5 % ränta på det resterande lånet. Om du tror att Everydayplus kan vara långivaren för dig missa inte heller deras smarta kreditfunktion till din mobiltelefon. Detta snabba och smidiga sätt att göra överföringar gör att mobiltelefonen blir ditt kreditkort. Ta ut pengar när du behöver och spara resten.