Home > Bank-norwegian

Bank Norwegian

Fördelar

Låna pengar oavsett vad de ska användas till
Individuell ränta
Lång återbetalningstid på upp till 15 år
Enkel och snabb ansökningsprocess

Nackdelar

Du behöver vara över 18 år för att ta lån
Du får inte låna med betalningsanmärkningar
Du ska vara folkbokförd i Sverige
Du ska ha varit folkbokförd de senaste 36 månaderna

Är du trött på banker som krånglar? Då är du säkert också trött på långa kredittider och en uppsjö av krav? I så fall kan Bank Norwegian lösa dina problem. De förstår att vissa tillfällen kräver tillgång på snabba men också säkra och förmånliga lån. Livet har mycket variation att bjuda på och ibland medför detta att vi behöver ett snabbt tillskott av pengar. Därför vill Bank Norwegian erbjuda dig en enkel lösning. Bank Norwegian förser dig med finansiella tjänster online. De värdesätter att du som kund ska få marknadens bästa villkor. Du behöver inte ange vad du ska ha pengarna till då de litar på ditt omdöme. De ger dig även möjligheten att låna pengar utan säkerhet. Låna från 5 000 kronor till hela 400 000 kronor. Det spelar ingen roll om du ska använda pengarna till att finansiera en ny bil eller för att unna dig en avkopplande weekend.

Vad behövs för ett lån hos Bank Norwegian?

En av många fördelar med att låna från Bank Norwegian är att de är effektiva. Det enda som krävs för att du som kund ska bli beviljad ett lån är några få minimikrav. Som hos de flesta andra banker på marknaden så får du inte ha någon betalningsanmärkning för att få tillgång deras tjänster. Som kund ska du även vara minst 18 år. Det sista minimikravet är att du ska vara folkbokförd i Sverige och ha varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna. Deras minimikrav har satts upp för att skydda dig och din privatekonomi. Det är alltid bäst att ha en stabil och god ekonomi innan man tar ett lån. Därför genomför de en kreditvärdering innan du blir beviljad pengarna. Ansökningsprocessen är väldigt enkel. Det enda du behöver göra är att registrera dig på hemsidan. Uppgifterna du uppger är självklart skyddade och används endast till din ansökan om lån och till din kreditprövning. Efter bara några tangenttryck är din ansökan inskickad. Så länge allt ser bra ut blir du beviljad snabblånet inom kort utan problem.

Hur stora lån ger Bank Norwegian?

Då Bank Norwegian erbjuder dig lån från 5 000 till 400 000 kronor har du många valmöjligheter, oavsett vilket belopp du behöver låna. Dessutom erbjuds du en individuell ränta. Många andra banker erbjuder räntor utifrån räntetabeller som inte tar hänsyn till din privatekonomi. Bank Norwegian vill snarare att snabblånet ska passa just dig, din ekonomi och din vardag. Villkoren för just ditt lån fastställs efter kreditprövningen. Återbetalningstiden sträcker sig ända upp till 15 år. Du kan därför välja hur stora belopp som passar att betala per månad. Du kan även betala tillbaka hela lånet på en gång när du än du önskar, eller betala av delar av lånet när du får lite extra pengar över, helt utan någon extra kostnad. Eftersom Bank Norwegian hänger med i tiden kan du enkelt hantera hela din låneprocess online. Dessutom har de upprättat en ansökningsprocess som kan utföras direkt på mobilen utan några som helst problem. Du signerar enkelt din ansökan med ditt BankID eller din e-legitimation.