Home > Leasy

L’easy

Fördelar

Upp till 72 månaders återbetalningstid
De blandar sig inte i vad du lånar pengarna till
Möjlighet till avbetalning i förtid
Pengarna sätts in på ditt konto inom kort

Nackdelar

Du måste vara över 21 år för att ta lån
Du får inte ha någon betalningsanmärkning
Du måste genomgå en kreditprövning
Eventuellt avslag på ansökan motiveras ej

Vad är din dröm? Det kanske är drömmen om en ny mobil, om en välbehövlig weekend eller bara drömmen om att slippa låna pengar från dina nära och kära då det krisar? Med L'easy kan din dröm, oavsett hur den ser ut, bli till verklighet. Oväntade händelser kan ske när som helst under livets gång och de kommer ofta hand i hand med utgifter som vi inte kunnat räkna med. Tack vare L'easy behöver inte detta sätta stopp för dina planer. Med L'easy kan du smidigt åtgärda din ekonomiska knipa på ett tryggt sätt hos en seriös aktör. På så sätt slipper dina problem slipper bli långvariga. Du får möjligheten att låna från 5 000 till 50 000 kronor med en avbetalningstid på upp till hela 72 månader. Detta ger dig sex år att fördela avbetalningarna som du vill. Med ett snabblån från L'easy får du därför villkor som passar just dig.

Vad behövs för att få ta ett lån hos L'easy?

Det finns många fördelar med att låna hos just L'easy. Som kund har du möjligheten att själv forma och lägga upp lånet efter dina ekonomiska förutsättningar och andra omständigheter. Vad krävs av dig för att få ett lån? Oroa dig inte, det är inte mycket. Först och främst behöver du vara minst 21 år för att få låna pengar. Du får inte heller ha någon betalningsanmärkning vilket kontrolleras av L'easy genom en kreditprövning. Om dessa två krav är uppfyllda kan du räkna med att pengarna snart kommer in på ditt konto. På L'easy slipper du bekymra dig över tonvis med pappersarbete i hopp om att få ditt lån beviljat. Istället behöver du bara en dator eller mobil då allt sker online. Du registrerar dig enkelt på hemsidan. Ange dina personuppgifter såsom namn, telefonnummer, e-post, personnummer och ditt kontonummer så är du igång med processen. Mer än så krävs inte från ditt håll! Självklart är dina personuppgifter säkra hos L'easy och används inte för andra syften än hantering av din ansökan och ditt lån.

Hur mycket pengar kan du låna hos L'easy?

Det spelar ingen roll om du ska låna pengar för att köpa en hund, en resa eller en ny bil. Du kan nämligen låna både stora och små belopp. På L'easy får du möjligheten att låna från 5 000 upp till hela 50 000 kronor. Oavsett om du vill betala tillbaka lånet snabbt eller behöver lite längre tid på dig så hittar du ett alternativ som passar hos L'easy. Du kan välja mellan flera olika avbetalningsplaner som sträcker sig från 12 till 72 månader. Du har även möjlighet att låna upp till det högsta beloppet med räntor som varierar beroende på din livssituation och privatekonomi. Om du skulle önska kan du återbetala hela lånebeloppet på en gång, till exempel om du får lite extra pengar över en månad. Detta bestämmer du själv utan att behöva oroa dig över extra avgifter eller omständiga krav för att få avsluta lånet i förtid. Med L'easy är du alltid bara några klick från ett förmånligt, tryggt och säkert lån.